Podcasty Hany Lang o zdravé stravě a životním stylu na wellyou.cz

Máte někdy pocit, že se v těch informacích, které na nás všude skáčou, ztrácíte? Konkrétně myslím informace o jídle, alergenech a zmatek s tím spojený, který akorát komplikuje život.
Rozhodly jsme se, že to zkusíme malinko narovnat a podat informace jednoduše a výstižně formou online podcastů. Když říkám „rozhodly“, tak jsem to já a báječná Jana Pechmanová, autorka kuchařky Jím-Nejím (www.jimnejim.cz).  Připravujeme spolu seriál podcastů, kde se budeme věnovat alergiím, intolerancím a jejich podobám. A budeme se v nich tak nějak rýpat v tématu zdravých potravin a reakcích našeho organismu na ně. Několik těchto podcastů je již nyní k poslechu na www.wellyou.cz.
podcasty Hany Lang na webu wellyou.cz
hana lang a jana pechmanová při natáčení podcastů pro well you
Poslechněte si třeba naše podcasty o jejím  příběhu a tvorbě kuchařky Jím-Nejím. Věřím, že i v sérii nových podcastů zmatek informací urovnáme a zodpovíme nejasnosti. Neváhejte psát dotazy a třeba i tipy na další témata, která vás zajímají.

Dostupné podcasty:

podcasty Hany Lang na webu wellyou.cz

Kromě podcastů s Janou  zde najdete i spoustu dalších s jinými hosty a tématy. Přípravou tohoto obsahu jsem strávila spoustu letních dnů a doufám, že bude pro mnoho posluchačů užitečný. Některé podcasty jsou volně k poslechu, některé jen pro předplatitele wellyou.cz. K dnešnímu datu (28.8.2020) jich tu máme již 9:
  • CO JE TO CELOSTNÍ MEDICÍNA – V tomto podcastu se dozvíte, v jaké situaci se spolehnout na pomoc klasického lékaře a v jaké situaci se obrátit na pomoc terapeuta celostní medicíny. Podcast objasňuje pojem celostní medicína.
    VOLNĚ K POSLECHU.
  • VITAMIN K2 – V tomto podcastu se dozvíte, jaké jsou funkce vitamínu K2, tedy tzv. synergetického hráče vitamínu D. Proč potřebujeme doplňovat vitamín K a v čem může náš život obohatit?
    VOLNĚ K POSLECHU.

  • ANTHONY ROBBINS – Setkání s jedním z největších životních mentorů na světě. To se poštěstilo Hance Lang, a to vícekrát. Jakou životní změnu to pro ni znamenalo a jaké semináře Tony Robbins nabízí. Co je metoda NLP a jak může ovlivnit naše smýšlení? Buďme tvůrci našeho životního osudu.
    POUZE PRO PŘEDPLATITELE.

  • ZDRAVÁ STRAVA 2. DÍL – O tom, kdy nejpozději začít se správným stravováním a co znamená pojem mikrobiom. Jak vyživovat plod, jste-li těhotná žena? A jaký význam má zdravá strava pro vaše potomky? To vše se dozvíte v tomto krátkém podcastu.
    POUZE PRO PŘEDPLATITELE.

  • JANA PECHMANOVÁ – O KUCHAŘCE  JÍM-NEJÍM (ALERGENNÍ POTRAVINY) – Jak se píše kuchařka, která dnes inspiruje mnoho lidí, kteří mají ale i nemají alergii na potraviny? Co znamená protizánětlivá strava a jaké potraviny zvolit? To se dočtete v knize Jím-Nejím, o které si zde povídáme.
    POUZE PRO PŘEDPLATITELE.

  • VLIV STŘEVNÍHO MIKROBIOMU NA FYZICKÉ I PSYCHICKÉ ZDRAVÍ ČLOVĚKA
    POUZE PRO PŘEDPLATITELE.

  • ZDRAVÁ STRAVA 1. DÍL – Hana Lang podává pohled na diety a zdravou stravu tak, jak je neznáte. Jaká nutriční terapie je pro koho vhodná a jakým způsobem se stravovat? Tento podcast je prvním dílem seriálu o zdravé výživě. Nechte se inspirovat nutriční terapeutkou Hanou Lang.
    VOLNĚ K POSLECHU.

  • ZDRAVÁ STRAVA – STOLOVÁNÍ JAKO ZÁKLAD – Stolování je základ zdravé výživy. Stůl je nejen v tradiční čínské medicíně a v čínském učení Feng Shui centrem domácnosti. Jak v dnešním hektickém světě zachovat principy stolování a jaký význam mají pro zdravé stravování a hlavně rodinné vztahy? Jak probíhá příprava a konzumace pokrmů?
    POUZE PRO PŘEDPLATITELE.

  • JANA PECHMANOVÁ – MOTIVACE KE VZNIKU KNIHY JÍM-NEJÍM – Co vedlo Janu Pechmanovou k tomu, aby napsala kuchařku, která se stala oblíbenou knihou v mnoha domácnostech? Jak řešit problém laktózové intolerance a jaké potraviny zvolit? Jak laktózová intolerance ovlivňuje náš život a jak najít způsob, abychom s ní mohli žít.
    VOLNĚ K POSLECHU.